Företagsmäklare Trollhättan

När ett företag står inför en ägarförändring krävs det expertiskunskap för att allting skall ske juridiskt korrekt och för att alla parter skall känna sig trygga med förfarandet. När ett företags styrelse- eller ägarstruktur förändras är det bra att ta in en mäklare som vet vad som krävs och vad som behövs. Företagsmäklare Trollhättan har flerårig erfarenhet av att arbeta med ombildningar av företag och att tillhandahålla hjälp vid försäljning av olika slags företag. Det gör att vi som jobbar här kan hjälpa dig när du vill köpa eller sälja företag i Trollhättan. Utöver att vi är verksamma som företagsmäklare i Trollhättan står vi gärna till ert förfogande när ni vill utvärdera och optimera det företag ni driver, både i stora och små frågor.

Vi gör det enkelt att sälja företag i Trollhättan

Om ni har bestämt er för att sälja ert företag kan ni få vår hjälp med allt från värdering till att hitta köpare. Våra anställda har erfarenhet av olika branscher och har genom det kunnat knyta nödvändiga kontakter som kan ligga som grund för en lyckad affär. Om ni anlitar oss för en försäljning hjälper vi er med att se igenom företagets nuvarande verksamhet, dess förbättringsområden och kan utifrån det ge er ett förväntat pris för bolaget. Vi ser också till att para ihop ert företag med spekulanter inom den specifika branschen så att rätt personer får upp sitt intresse för företaget. För oss spelar det ingen roll hur stort eller litet ert företag är – vi tar hand om allt som har med försäljningen att göra.

Företagsmäklare Trollhättan utför analyser och värderingar

För att ett företag skall nå sin fulla potential är det viktigt att man säkerställer dess framtida utveckling. Genom åren har många bolag bett oss om hjälp för att optimera verksamheten för att på det sättet höja omsättningen och marknadsvärde för företag. Företagsmäklare Trollhättan är specialiserade inom just det här området. Efter att ha arbetat med företag inom olika branscher vet vi vilka åtgärder som kan krävas för att man skall nå det önskade resultatet. utöver att vi kan hjälpa till med att optimera ert företag bistår vi också med värderingar. Om ni funderar på att sälja ert företag är det viktigt att ha en korrekt värdering och en sådan kan vi väldigt enkelt hjälpa er med efter att ha tittat närmare på era bokslut och er verksamhet.

När ni vill köpa eller sälja företag i Trollhättan vill vi vara ert förstahandsval. Vi kan hjälpa er att öka er omsättning, oavsett hur stort eller litet företaget är och vi ser till att rätt köpare matchas med rätt säljare eftersom vi tror det är väsentligt för branschens överlevnad.

Värderingar och optimeringar av företag är vår expertis

Det finns få saker vi är bättre på än att optimera och utföra företagsvärdering. Genom att anlita oss när man skall sälja företag i Trollhättan får man ett pris som överensstämmer med marknaden och dessutom duktiga mäklare. Att be om oss en värdering är alltid förbehållslöst eftersom vi vill att våra kunder skall känna sig trygga med sitt val av vårt företag som mäklare. Det går självklart bra att ta kontakt med oss även i andra frågor som rör företag och deras verksamhet.

Exitpartner AB
Genom att anlita oss får ni tillgång till gedigen erfarenhet när det är dags att sälja företaget eller köpa ett nytt företag. Företagsmäklare Trollhättan har mångårig och stor erfarenhet av företagsvärderingar.
AdressÅkersjövägen 10 vån 3 A (byggnad 74) Box 297, 461 26 Trollhättan
Företagsvärdering

Låt en av våra företagsexperter på Företagsmäklare Stockholm hjälpa dig med ett bra beslutsunderlag för en företagsvärdering.

Läs mer
Köpa företag

Låt en av våra experter på Företagsmäklare Trollhättan hjälpa dig när du planerar att köpa ett nytt företag.

Läs mer
Öka marknadsvärdet

Genom en exitanalys får du en överblick över ditt företags nuvarande situation och förslag på hur du kan öka värdet på företaget

Läs mer
Sälja företag

Kontakta oss när det är dags att sälja företaget. Våra experter på företagsmäklare Trollhättan har gedigen kunskap och erfarenhet av att sälja företag.

Läs mer